Det blir masse tid til å oppleve parken og mange muligheter spille og høre på andre korps. 

Musikkfestival i Dyreparken - det er en vinner
Vågsbygd Skolemusikkorps ønsker velkommen til korpsfest i parken  

Kristiansand i juni kan være en fantastisk deilig sommeropplevelse.  Og vi i Sørlandsk Korpsfestival skal gjøre alt for at denne helgen blir akkurat det. Vi vil skape en opplevelse som huskes lenge av alle deltakere i korps som kommer til byen denne helga.  Vi inviterer dere til Kristiansand Dyrepark -  en av Norges største attraksjoner -som besøkes av over 1 million mennesker hvert år.  Her skal vi kombinere gode korpsopplevelser med gøye aktiviteter for barn, unge og voksne. 

Dyreparken i Kristiansand er både voksne og barns paradis.  Her er Sabeltanns Verden, et topp moderne badeland og tivoliområde. Her finner du også Kardemomme By, Kutoppen og Kjuttaviga.  I tillegg til Afrika-området med levende løver, tigre fra Sibir og ikke minst Julius - verdensberømt i Norge gjennom mange generasjoner. Mer om parken kan du lese her

Vi inviterer til spilling i Dyreparkens vidunderlige omgivelser. Her kan dere lage egne konserter både  lørdag og søndag i alle Dyreparkens tema, enten det er dyr, vann, klovneri eller annet. 

Lørdagskveldens program er ennå litt usikkert. Her må vi forholde oss til de regler som gjelder for smittevern. Vi vil jobbe for å lage attraktive tilbud for korpsene innenfor de regler som gjelder.  Uansett aktivitet vil det bli servering av mat og drikke.

Det blir masse parktid for barna både lørdag og søndag!

Vi gleder oss til dere kommer

11-13. juni